Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Darren Shan kihívás

Even in death, may you be triumphant!

Jelentkezés

2016. szeptember 10. 00:57 - Zajec_

Mivel Darren Shan világa nem örvend akkora fan-fiction tábornak, mint például a Harry Potter univerzum, így a kihívás mérete is ezzel arányos. A kihíváson nincsenek csapatok, az írók egyénileg versenyeznek a választott, és a titkos kulcsok felhasználásával. Összesen 8 jelentkezőt várunk a kihívásra, de esetleges túljelentkezés során még 2 hellyel bővülhet a kis család. Ezen felül azonban nem áll módunkban több írót fogadni, mivel gondolnunk kell az olvasókra is, akiknek minden történetet el kell olvasniuk, hogy szavazataik érvényesek legyenek.

Jelentkezni az alábbi sablon elküldésével, a darren.shan.kihivas@gmail.com címen lehet 

szeptember 12. 12:00-tól, szeptember 19. 23:59-ig

Jelentkezési sablon:

Neved: milyen néven szólíthatunk?

Korod: a kihíváson minden 14. életévét betöltött személy vehet részt, de mivel nincs tiltva a +18-as téma, fontos, hogy te is nagykorú legyél, ha felnőtt tartalmú írást szeretnél beküldeni.

Titkos kulcs: a felsoroltak közül melyik kötetet választod? A jelentkezést követően e-mail-ben megkapod a választott címhez tartozó kulcsot. Igen, azonnal! :)

E-mail címed: erre kapod a titkos kulcsodat, illetve itt jelezzük, hogy a jelentkezésedet elfogadtuk-e.

Facebook link: erre azért van szükség, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot a FB csoporton keresztül, illetve a kulcsosztásra is itt fog sor kerülni!

Vettél már részt kihíváson?: A legtöbb kihívástól eltérően, itt nincs szükség a korábbi írásaitok feltüntetésére, így akkor is jelentkezhetsz, ha még kezdő vagy – nem szeretnénk visszafogni senkit sem, elutasításra csak a szabályok be nem tartása esetén kerül sor. De mi azért kíváncsiak vagyunk :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://darren-shan-kihivas.blog.hu/api/trackback/id/tr2011691789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása